Drakenhart

Ruimte voor je slogan

Gedeelde ervaringen.


Ik vond het heel fijn om de lessen te nemen, het heeft me heel erg geholpen om zelfverzekerd te zijn, maar ook om rustiger te blijven.   

- Elise (11 jaar) Tilburg -


Joris is iemand die precies aanvoelt wat de kinderen nodig hebben en hen hierin op de juiste manier kan begeleiden. Samen hebben we in Eindhoven een groep kinderen training gegeven op het speciaal onderwijs cluster 4. Joris weet hoe kinderen weer kunnen luisteren naar hun hart en laat ze op zoek gaan naar hun talenten. Daarnaast slaagt Joris erin om de oefeningen aan te laten sluiten bij hedendaagse situaties die in de maatschappij kunnen voorkomen, waardoor  kinderen zeer bruikbare handvatten krijgen.

- Amy, verantwoordelijke trainingen Ons Zorgt, Eindhoven -


Ik kwam met Joris Peeters van Drakenhart in aanraking toen hij bij ons op school met kinderen werkte aan het Marietje Kesselsproject. Hij heeft met een groep een vervolgtraject gedaan en daar zijn de kinderen sterker  door geworden; zowel persoonlijk, maar ook als groep.Wat de werkwijze van Joris kenmerkt is zijn persoonlijke en directe benadering. Hij is open en eerlijk en weet haarfijn uit te leggen wat er volgens hem nodig is. Daarnaast 'leest' hij kinderen (en volwassenen) erg snel en weet hij door te dringen tot waar het om gaat. Hij werkt daarbij niet alleen aan de 'verschijningsvormen' waarvoor hij is gevraagd (bijv. pestgedrag), maar zoomt vooral in op het welbevinden van kinderen. Ik heb zeer prettige gesprekken gevoerd met Joris, waarbij hij met zei waarop het stond. Kortom, zeer zeker een aanrader!

 - Henri van der Velden, directeur, bs De Wichelroede, Udenhout -


Ik zat niet zo lekker in mijn vel, maar met hulp van Joris heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en kon ik weer in balans komen. De ademhalingsoefeningen die ik van Joris heb gekregen hebben erg goed geholpen. Ik weet nu wat ik moet doen als het even teveel wordt. Met Joris werken vond ik altijd erg fijn en gezellig, maar natuurlijk waren we ook serieus als het moest. Heel erg bedankt Joris!

- Nina (19 jaar)  Tilburg -


De manier van werken werkt voor mij als verhelderend op mijn doen en laten. Zowel lichamelijk als mentaal erg hard gewerkt waarbij er al snel ruimte kwam voor zaken zoals energieën rondom mijn lijf waarvan ik het bestaan niet eens wist.  Variërende werkwijze, elke keer was weer een verrassing wat we gingen doen, erg tof.  Vraaggerichte werker deze fijne Belg! Brede kennis wat betreft coaching en aanpak hierin.

- Jaap, Jaap in Beweging, Tilburg -