Drakenhart

Ruimte voor je slogan


Wat doe ik?


Mijn talent en kracht ligt in het brengen van beweging. Het in beweging brengen van de (her)ontdekkingstocht naar jezelf. Vaak zijn we ergens de weg kwijtgeraakt, omdat we ons voegen naar wat van ons verwacht wordt, voor onze ouders, familie, de buurt, de sportclub, vrienden enz…. Hoe goed bedoeld ook, je raakt in meer of mindere mate vervreemd van het kind in jezelf.

Als jij gemotiveerd bent om de tocht te ondernemen, kan ik je helpen bij het hervinden van je eigen basis, zodat je van daaruit zelf, met of zonder bijkomende steun, verder kan werken. Ik gebruik hierbij fysiek-mentale technieken en ga ook op energetisch niveau aan de slag. Zeker als je het gevoel hebt dat je anders bent dan anderen, je niet begrepen voelt, de wereld om je heen anders ervaart dan wat als ‘normaal’ wordt beschouwd, kan ik wat voor jou betekenen.

Om de fundering te leggen waar ik het in mijn visie over heb, ontwikkelde ik een programma waarbij focus, gevoel en grenzen centraal staan. Wanneer we, na een kennismaking, allebei het gevoel hebben dat ik wat voor je kan betekenen, dan kunnen we van start gaan. In vijf sessies van ongeveer 45 minuten help ik je terug op weg om in je eigen kracht te gaan staan. De training vindt plaats in Tilburg, op mijn eigen locatie

Naast het standaardaanbod bestaat de mogelijkheid om voor zowel individuen als groepen een maattraject op te zetten. Als je daar eventuele vragen over hebt, verwijs ik je graag naar de contactpagina op deze site.