Drakenhart

Ruimte voor je slogan


Wie ben ik?


 

Mijn naam is Joris Peeters, en ik ben geboren en getogen in Antwerpen. Ik ben een ouwe rot met een jonge geest en werk al jaren met ouders en hun kinderen.

Ik hou van buiten de lijntjes kleuren en in oplossingen denken, omdat er daar simpelweg meer van zijn.

Ik ben al jaren aan de slag in het mensenwerk, ik heb op verschillende leef- en behandelgroepen met kinderen en jongeren gewerkt. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan in het ambulante werk, o.a. als pleegzorgwerker en gezinscoach. Ik heb op basis- en middelbare scholen gewerkt als tutor, begeleider en trainer.

Eigenwijs als ik ben, heb ik in 2017 mijn eigen bedrijf opgestart. De reden daarvoor valt, naast dat eigengereide trekje, niet ver te zoeken. Ik vond de tijd rijp om mijn opgedane kennis en vaardigheden in een unieke vorm te gieten. Om een omgeving te creëren waarin ik me, vrij van kaders en conventies, als een vis in het water zou kunnen bewegen. Een ruimte, letterlijk, maar, veel meer nog, figuurlijk, waarin ik mijn talenten ten volle kan benutten om anderen tot hetzelfde inzicht te bewegen.